Päivän ottelut:


Otteluita seurataan Päivän ottelut välilehdillä. Pääsarjojen ottelut on listattu kootusti omalla välilehdellä sekä kaikki ottelut Jääkiekkoliiton alueiden mukaisilla jaoilla omilla välilehdillään.
Huomioithan, että ottelut näkyvät pelipaikan (hallin) mukaan välilehdillä, eli esimerkiksi kaikki Hämeenlinnassa tänään pelattavat pelit näkyvät sarjajärjestäjästä riippumatta "Häme"-välilehden alla.

Tutustu Jääkiekkoliiton alueisiin täällä

Katso ohjeesta alempaa myös kohta "Valitse seurattavat ottelut", johon voit valita haluamasi pelit samalle sivulle seurattavaksesi.
Halutun alueen päivän otteluihin pääsee suoraan aina miltä tahansa sivulta valitsemalla kyseisen välilehden.
Huomioithan, että Liigan ja Mestiksen otteluiden seurantoja ei tulospalvelustamme löydy, vaan kyseisten sarjojen seurantalinkit vievät omille sivuilleen.
Voit myös sulkea näkyvistä sarjat, joita et seuraa, klikkaamalla sarjan otsikkoriviä. Suljetun sarjan saa näkyviin vastaavasti klikkaamalla otsikkoa.

Valitse seurattavat ottelut”-välilehdellä voi valita haluamansa ottelun/ottelut omalle välilehdelleen seurattavaksi:
Pelaajahaku etsii halutun pelaajan, jos pelaaja on merkittynä kyseisenä päivänä ottelukokoonpanoon.
Jos siis et löydä pelaajahaulla (kokoonpanoa ei ole vielä tehty, tai pelaaja ei ole pelaavassa kokoonpanossa tänään), niin voit hakea myös joukkueen, seuran tai paikkakunnan/hallin nimellä.
”Hae”-napin vieressä olevaa kolmiota klikkaamalla avautuu myös perinteinen taso-, alue- ja sarjapudotusvalikko, kuten alla oleva kuva osoittaa:


”Tilastot ja ohjelmat”


-nappia klikkaamalla löytyy otteluohjelmat, sarjataulukot, pelaaja-, maalivahti- ja joukkuetilastot, sarjakokoonpanot ja yhteystiedot, sekä yleinen otteluhaku. Valitse haluttu kohde:

Hakuun valitaan sarja perinteisellä taso-, alue- ja sarjahaulla. Haluttuun sarjaan pääsee myös vaihtoehtoisesti syöttämällä pelaajan tai joukkueen nimen:

 


Otteluohjelma
Oletuksena on "Tulevat ottelut" ja "Kaikki joukkueet". Jos haluat nähdä sarjan jo pelatut ottelut, niin vaihda pudotusvalikosta valinnaksi:"Kaikki ottelut". Voit myös valita yksittäisen joukkueen ottelut vaihtamalla "Kaikki joukkueet"-valinnan halutuksi joukkueeksi. Otteluohjelmissa ei enää ole päivän otteluiden live-seurantaa, vaan live-seurannat löytyvät Päivän otteluista pelipaikan alta (huomioi myös mahdollisuus valita halutut ottelut "Omat ottelut"-välilehdelle seurattavaksi). Otteluohjelman tulos on linkki seurantaan, E-junioreissa tulos on linkki ottelukokoonpanoon.
Samalla sivulla näkyy otteluohjelman lisäksi myös perusnäkymissään sarjataulukko, pistepörssin top10 sekä maalivahtien top10. Valitsemalla sarjataulukosta, piste- tai maalivahtipörssissä "Näytä lisää", avautuu tarkempi tilasto kyseisestä taulukosta.

Eri tilastonäkymissä oletuksena on yleensä 10 pelaajaa. Tällöin sivuhaku toimii nopeammin, mutta käyttäjä voi halutessaan laajentaa hakua valitsemalla pudotusvalikoista haluamansa määrän haettavia ja haluamillaan ehdoilla.